Želite čestitku koja će biti uspomena na važan dan? EVVA personalizirane čestitke savršene su za svaku prigodu. Bilo da se radi o božićnim i novogodišnjim blagdanima, vjenčanjima, rođendanima, obljetnicama ili drugim važnim datumima. Pošaljite nam sliku i tekst koji želite na čestitki i mi ćemo ju prilagoditi našim akvarel efektom.

personalizirane čestitke za sve prigode

Čestitke izrađujemo prema fotografiji i tekstu koji nam pošaljete uz narudžbu. Vizual je nalik na tehniku modernog akvarela.

U cijenu je uključena samo grafička priprema (ne i tisak) koju vam šaljemo nakon ovjere na mail te je kao takva spremna za tisak. Nakon primitka vaše narudžbe, javit ćemo vam se u najkraćem roku.

• Grafička priprema čestitke za tisak u digitalnom obliku
• Priprema u PDF, JPG, PNG formatu spremna za tisak
• Standardna veličina čestitke 12 x 17 cm
• Proizvedeno u Hrvatskoj

PRILOŽI FOTOGRAFIJU
FileExample.pdf

Max Veličina Fotografije: 10 MB

Hvala vam! Vaša poruka je poslana.
Nije moguće poslati poruku. Ispravite pogreške i pokušajte ponovno.

opis

Izrađujemo personalizirane čestitke u sanjivoj akvarel tehnici prema fotografijama koje nam pošaljete uz narudžbu. Poželjno je da su fotografije visoke rezolucije kako bi naši dizajneri mogli odraditi što kvalitetniju ilustraciju. Ukoliko imate problem prilikom slanja fotografije uz narudžbu, slobodno možete dovršiti narudžbu bez priložene fotografije, a nakon što primite naš e-mail pošaljite nam fotografiju putem e-maila.

Tekst koji nam pošaljete ćemo ukomponirati u vizual te vam poslati na ovjeru. Velična čestitke je standardna 12 x 17 cm no možemo ju prilagoditi i drugim veličinama po vašoj želji. Možete odabrati jednostranu ili obostranu čestitku. Na jednostranim čestitkama slika u akvarel tehnici + tekst se nalaze na prednjoj strani dok je stražnja strana prazna. Na obostranim slika u akvarel tehnici je sa prednje strane dok se na stražnjoj strani nalazi tekst. Sve ilustracije su isključivo rad našeg kreativnog tima, naših umjetnika i dizajnera. 

Nakon što ovjerite vizual grafičku pripremu vam šaljemo na vaš e-mail u digitalnom obliku spremu za print. Čestitke možete doma sami printati ili u obližnjoj tiskari ako želite kvalitetan papir i otisak. Preporučamo 300g bijeli teksturirani papir.

vrijeme izrade

S obzirom da je riječ o unikatnim čestitkama koje izrađujemo po narudžbi, potrebno je određeno vremensko razdoblje za izradu. Uobičajeno vrijeme grafičke pripreme je od 1 do 3 radna dana nakon čega vam šaljemo vizual na ovjeru. Nakon što ovjerite vizual šaljemo vam predračun koji plaćate transakcijski, a da bi bilo još jednostavnije dobit ćete i barkod za skeniranje naloga. Pošto nam je najvažnije zadovoljstvo naših kupaca predračun vam šaljemo nakon ovjere vizuala.

Nakon uplate šaljemo vam mailom grafičku pripremu u digitalnom obliku spremnu za tisak. Dobit ćete fajlove u PDF, JPG i PNG formatu.

proizvedeno u hrvatskoj

Evva čestitke osmišljene su u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Povezani proizvodi

kalendari

8 € (60,30 kn) - ​35 € (263,71 kn)

naruči

čestitke

20 € (150,69 kn)

naruči

kućni ljubimci

8 € (60,30 kn) - ​35 € (263,71 kn)

naruči