Ukrasite svoj dom ili odaberite savršeni dar jer svatko tko ima psa ili mačku obožava darove vezano uz njegovog ljubimca! 
Od fotografija vaših ljubimaca napravit ćemo akvarel portret.

personalizirani poster kućnih ljubimaca

Poster izrađujemo prema fotografiji i tekstu koji nam pošaljete uz narudžbu. Vizual je nalik na tehniku modernog akvarela.

U niže navedenim poljima odaberite željenu veličinu postera te priložite fotografiju. Nakon primitka vaše narudžbe, javit ćemo vam se u najkraćem roku. 

• Kvalitetan 200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv
• Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu
• Poster ne dolazi s okvirom
• Besplatna dostava za područje Republike Hrvatske
• Poster se dostavlja u čvrstom elegantnom tuljcu
• Poster je dostupan i u digitalnom obliku*
• Proizvedeno u Hrvatskoj

PRILOŽI FOTOGRAFIJU
FileExample.pdf

Max Veličina Fotografije: 10 MB

Hvala vam! Vaša poruka je poslana.
Nije moguće poslati poruku. Ispravite pogreške i pokušajte ponovno.

opis

Izrađujemo personalizirane postere (portrete) u sanjivoj akvarel tehnici prema fotografijama koje nam pošaljete uz narudžbu. Poželjno je da su fotografije visoke rezolucije kako bi naši dizajneri mogli odraditi što kvalitetniju ilustraciju. Ukoliko imate problem prilikom slanja fotografije uz narudžbu, slobodno možete dovršiti narudžbu bez priložene fotografije, a nakon što primite naš e-mail pošaljite nam fotografiju putem e-maila.

Osim odabira veličine postera možete nam poslati i tekst (npr. Imena / Datum / Citat) koji želite na posteru. Sve ilustracije su isključivo rad našeg kreativnog tima, naših umjetnika i dizajnera.

Posteri stižu zapakirani u čvrstu tubu. Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Ako u opcijama nema vaše željene veličine slobodno nam napišete u mailu pa ćemo ju prilagoditi. Posteri su printani na kvalitetnom 200g mat papiru i ne dolaze sa okvirom, ali postoji mogučnost uokvirivanja po dogovoru. Tada se uokvireni posteri osobno preuzimaju kod nas u uredu ili na području Koprivnice. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu.

*Posteri su dostupni i u digitalnom obliku što znači da ih mi ne tiskamo već vam šaljemo postere mailom u TIFF formatu spremne za print. U opcijama odaberite digitalni oblik te u napomeni napišite koju veličinu želite. ​Cijena je 8 € (60,30 kn) - fiksna za sve veličine. Postere kao takve možete printati kod kuće ili u obližnjoj tiskari. Preporučamo 150-200g mat papir. Ta opcija je danas sve više zastupljena jer kupac za nižu cijenu dobiva poster u digitalnom obliku koji može printati iznova.

vrijeme izrade

S obzirom da je riječ o unikatnim posterima koje izrađujemo po narudžbi, potrebno je određeno vremensko razdoblje za izradu. Uobičajeno vrijeme grafičke pripreme je od 1 do 3 radna dana nakon čega vam šaljemo vizual na ovjeru. Nakon što ovjerite vizual šaljemo vam predračun koji plaćate transakcijski, a da bi bilo još jednostavnije dobit ćete i barkod za skeniranje naloga. Pošto nam je najvažnije zadovoljstvo naših kupaca predračun vam šaljemo nakon ovjere vizuala.

Nakon uplate krećemo u izradu (print) postera te ga šaljemo na željenu adresu. Vrijeme izrade (printa) i dostave postera je od 3 do 7 radna dana nakon plaćanja predračuna.

dostava

Dostava je besplatna na području Republike Hrvatske bez obzira na iznos vaše narudžbe. Sve pošiljke šaljemo preporučeno Hrvatskom poštom.

Sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu dizajna i tiska. Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže izrade. 

povrat proizvoda

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.

proizvedeno u hrvatskoj

Evva posteri osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Povezani proizvodi

kalendari

8 € (60,30 kn) - ​35 € (263,71 kn)

naruči

čestitke

20 € (150,69 kn)

naruči

kućni ljubimci

8 € (60,30 kn) - ​35 € (263,71 kn)

naruči