EVVA personalizirane pozivnice savršene su za svaku prigodu. Pozovite goste u stilu na bilo koju prigodu, pričesti, krstitke, vjenčanja, rođendane, Božić, Uskrs ili obiteljske proslave.

personalizirane pozivnice za sve prigode

Pozivnice izrađujemo prema fotografiji i tekstu koji nam pošaljete uz narudžbu. Vizual je nalik na tehniku modernog akvarela.

U cijenu je uključena samo grafička priprema (ne i tisak) koju vam šaljemo nakon ovjere na mail te je kao takva spremna za tisak. Nakon primitka vaše narudžbe, javit ćemo vam se u najkraćem roku.

• Grafička priprema pozivnice za tisak u digitalnom obliku
• Priprema u PDF, JPG, PNG formatu spremna za tisak
• Standardna veličina pozivnice 12 x 17 cm
• Proizvedeno u Hrvatskoj

PRILOŽI FOTOGRAFIJU
FileExample.pdf

Max Veličina Fotografije: 10 MB

Hvala vam! Vaša poruka je poslana.
Nije moguće poslati poruku. Ispravite pogreške i pokušajte ponovno.

opis

Izrađujemo personalizirane pozivnice u sanjivoj akvarel tehnici prema fotografijama koje nam pošaljete uz narudžbu. Poželjno je da su fotografije visoke rezolucije kako bi naši dizajneri mogli odraditi što kvalitetniju ilustraciju. Ukoliko imate problem prilikom slanja fotografije uz narudžbu, slobodno možete dovršiti narudžbu bez priložene fotografije, a nakon što primite naš e-mail pošaljite nam fotografiju putem e-maila.

Tekst koji nam pošaljete ćemo ukomponirati u vizual te vam poslati na ovjeru. Velična pozivnica je standardna 12 x 17 cm no možemo ju prilagoditi i drugim veličinama po vašoj želji. Možete odabrati jednostrane ili obostrane pozivnice. Na jednostranim pozivnicama slika u akvarel tehnici + tekst se nalaze na prednjoj strani dok je stražnja strana prazna. Na obostranim slika u akvarel tehnici je sa prednje strane dok se na stražnjoj strani nalazi tekst. Sve ilustracije su isključivo rad našeg kreativnog tima, naših umjetnika i dizajnera. 

Nakon što ovjerite vizual grafičku pripremu vam šaljemo na vaš e-mail u digitalnom obliku spremu za print. Pozivnice možete doma sami printati ili u obližnjoj tiskari ako želite kvalitetan papir i otisak. Preporučamo 300g bijeli teksturirani papir.

vrijeme izrade

S obzirom da je riječ o unikatnim pozivnicama koje izrađujemo po narudžbi, potrebno je određeno vremensko razdoblje za izradu. Uobičajeno vrijeme grafičke pripreme je od 1 do 3 radna dana nakon čega vam šaljemo vizual na ovjeru. Nakon što ovjerite vizual šaljemo vam predračun koji plaćate transakcijski, a da bi bilo još jednostavnije dobit ćete i barkod za skeniranje naloga. Pošto nam je najvažnije zadovoljstvo naših kupaca predračun vam šaljemo nakon ovjere vizuala.

Nakon uplate šaljemo vam mailom grafičku pripremu u digitalnom obliku spremnu za tisak. Dobit ćete fajlove u PDF, JPG i PNG formatu.

proizvedeno u hrvatskoj

Evva pozivnice osmišljene su u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Povezani proizvodi

kalendari

8 € (60,30 kn) - ​35 € (263,71 kn)

naruči

čestitke

20 € (150,69 kn)

naruči

kućni ljubimci

8 € (60,30 kn) - ​35 € (263,71 kn)

naruči