Uvjeti kupnje

uvjeti i pravila kupnje

Uvjeti i pravila kupnje u EVVA internet prodavaonici (u daljnjem tekstu: Uvjeti prodaje) odnose se na korištenje EVVA web stranice, odnosno web domenu evvaart.com.

Vlasnik EVVA web stranice je obrt FOX BOX, zajednički obrt za grafički dizajn i usluge, vl. Siniša Cikač i Marko Horvatić, Koprivnica (u daljnjem tekstu “EVVA”, “Mi”).

korištenje i izmjene

Web stranice EVVA mogu se koristiti za tvoju privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema ovim Uvjetima prodaje.

Korištenjem EVVA web stranice, obvezujete se poštivati navedena pravila i uvjete.

Molimo, pažljivo pročitaj ovaj dokument prije upotrebe. Koristeći ove stranice i naručujući proizvode suglasan/sna ste da si pročitao/la, razumio/la i složio/la se s ovim Uvjetima prodaje. Uvjete prodaje možeš spremiti na svoje računalo ili ispisati klikom na ikonu “ispiši” na svojem pregledniku.

Ako se ne slažeš s ovim Uvjetima prodaje, nemoj koristiti ove stranice.

Molimo, uzmi u obzir da mi zadržavamo pravo modificirati Uvjete prodaje i da bi ih trebao/la pregledavati periodično. Ako ti je neka promjena Uvjeta prodaje neprihvatljiva, trebao/la bi odustati od korištenja ovih stranica. Ako ipak nastaviš koristiti ove stranice, smatrat će se da si prihvatio/la sve promjene.

komunikacija

Posjećivanjem EVVA web stranice, komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su ti dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

uvjeti prodaje

Ovim se Uvjetima prodaje utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama.

naručivanje

P​roizvodi se naručuju elektronskim putem odabirom gumba “ZATRAŽI VIZUAL I PONUDU”. Proizvod se smatra naručenim u trenutku kada kupac prođe cijeli proces narudžbe te kada ovjeri vizual koji mu šaljemo elektroničkim putem. Ako nismo u mogućnosti ispuniti narudžbu nakon prihvaćanja plaćanja, vratit ćemo ti novac i raskinuti ugovor.

EVVA se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode u roku od maksimalno 20 radnih dana te zadržava pravo odbiti bilo koju Narudžbu bez obveze davanja obrazloženja. EVVA zadržava pravo neisporuke narudžbe ako postoji sumnja na zlouporabu.

e-mail potvrda narudžbe

Nakon primitka vaše narudžbe, javit ćemo vam se u najkraćem roku. 

Ako ne dobiješ poruku, molimo te da provjeriš:
1. Je li poruka u tvojem Junk/Spam folderu?
2. Je li tvoj mailbox pun?

plaćanje

S​ve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn). Obrt FOX BOX nije u sustavu PDV-a i oslobođen je PDV-a temeljem članka 90. Zakona o PDV-u.

Artikli se isporučuju po cijenama važećim na dan naručivanja. EVVA zadržava pravo promijeniti cijenu bilo kojeg proizvoda u bilo kojem trenutku.

način plaćanja

Nakon što ovjerite vizual šaljemo vam predračun koji plaćate transakcijski, a da bi bilo još jednostavnije dobit ćete i barkod za skeniranje naloga. Pošto nam je najvažnije zadovoljstvo naših kupaca predračun vam šaljemo nakon ovjere vizuala. 

račun / predračun

Račun / predračun će ti biti dostavljen na e-mail adresu nakon što ovjeite vizual. Račun možeš ispisati ili spremiti na svoje računalo. Za sva pitanja u vezi računa / predračuna, molimo da nam se obratite u mailu.

dostava

Mjesto za isporuku tvojih proizvoda bit će mjesto navedeno u mailu nakon ovjere vizuala.

Proizvodi se dostavljaju na području Republike Hrvatske preporučeno putem Hrvatske pošte.

EVVA zadržava pravo pošiljku poslati bilo kojom drugom dostavnom službom, ako procjeni da je to u pojedinom trenutku nužno za ispunjavanje uvjeta ugovora odnosno dostave proizvoda kupcu.

cijena dostave

Dostava je besplatna za sve proizvore na području Republike Hrvatske.

pakiranje proizvoda

Naručeni proizvodi bit će pakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Posteri se pakiraju u kartonske tuljce. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti dostavljaču te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Ukoliko dođe do oštećenja prilikom transporta, kupac je dužan isti dan poslati fotografije paketa (vanjsku te unutarnju ambalažu i sadržaj paketa) te oštećenje na e-mail: info@evvaart.com

rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana za postere te počinje teći od trenutka zaprimanja uplate nakon što ovjerite vizual.

EVVA će učiniti razumne napore kako bi ti proizvodi bili isporučeni i prije isteka ovoga roka. Na našim stranicama i u potvrdi narudžbe, radi svoje orijentacije, stoji vremenski rok unutar kojeg tvoj proizvod treba stići na adresu. Taj je rok naša procjena koja se temelji na dosadašnjem prosječnom roku isporuke.

Međutim, period potreban za proizvodnju odnosno dostavu može varirati te je vrijeme isporuke navedeno na stranicama i u potvrdi narudžbe samo indikativno. Mi ćemo učiniti razumne napore da dostavimo robu u navedenom roku, ali ne prihvaćamo odgovornost ako se narudžba ne dostavi u navedenom roku.

povrat / reklamacija

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti reklamaciju putem e-maila: info@evvaart.com, sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

Reklamacije su moguće u roku od 14 dana od dana isporuke robe.

Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. 

Prodavatelj (EVVA) će izvršiti povrat tek nakon što proizvod bude vraćen, odnosno nakon što kupac dostavi dokaz o slanju robe natrag, osim u slučaju ako je odlučeno da Prodavatelj sam obavi prikup robe koju kupac želi vratiti.

Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.

jamstvo kvalitete

E​VVA čini sve kako bi svaki proizvod koju isporuči, bio ispravan i bez greške. Posebnu pozornost obraćamo na tisak i pakiranje proizvoda, kako bi kupac s istima bio u potpunosti zadovoljan.

Ipak moramo te obavijestiti da se boje prikazane na ekranu mogu razlikovati od stvarnih za što te molimo na razumijevanje.

Ako ipak napravimo pogrešku prilikom tiska ili pakiranja proizvoda, jamčimo ti da ćemo grešku ispraviti u najkraćem mogućem roku i u potpunosti o svome trošku.

Ovo činimo jer čvrsto stojimo iza naših proizvoda i u interesu nam je da prilikom darivanja ovakvog originalnog i posebnog poklona, naši kupci budu u potpunosti zadovoljni.